Sommervin og nyheter!

Annonselenke

I dag ser vi på noen friske og fine sommernyheter!

A Table Rosé 2021 er en fransk rosè, Cinsault 40%, Grenache 60%. Fruktdrevet nese med røde og mørke bær, lys frukt, epler, florale hint og urter. Den er fruktig og rund, ok syre, grei utgang med bærpreg. Litt enkel men grei Pouch.

Única Alvarinho er en hvitvin fra Portugal, som navnet tilsier produsert på Alvarinho. Den har et ferskt og fruktig preg på nesen, epler, hvit steinfrukt, sitrus og florale hint. På smak er den fruktig og fyldig, god syre, sitter godt og tørt. Overraskende god og konsentrert Pouch-vin, godt kjøp!

Codorníu BeFrizz Bubbly White Wine og Codorníu BeFrizz Bubbly Rosé Wine er en perlende viner på boks, sødmefulle viner for de som er glad i det. Enkle å ta med.

Casal Garcia Branco har ca. halvparten av sukkerinnholdet og er en hvitvin, fortsatt noe for sødmefullt.
Anna de Codorníu Blanc de Blancs Reserva Brut er i en litt annen klasse, her finner vi den klassiske Cavaen i en miniflaske! Anna er en hyllest til den siste kvinnen som het Codorníu, hun giftet seg med Miquel Raventós i 1659 og forente to stolte vinfamilier. Klassisk nese med epler, sitrus, florale hint og brødbakst. Den er fruktig og fin på smak, god syre, sitter godt. En fin billig-cava, flott veskestørrelse!
Zanni Soave er en nyhet på Vinmonopolet fra vakre Soave. Gule og grønne frukter, sitrus og hint av urter. Den er fruktig med moden frukt, mangler litt syre, grei utgang. Kunne vært litt friskere.
Chill Out Riesling er en Riesling fra Rheinhessen i Tyskland. Epler, pære, sitrus og hint av urter på nesen. Den er fruktig med lett moden frukt, balanserende syre, mineraler i utgangen. En fin allrounder på hvitvins-BiB fronten i sommer, versatil!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..