Spennende oransje nyhet!

Annonselenke

Gérard Bertrand Orange Gold 2020 er en nyhet på vinmonopolet, og se hvor innbydende og flott den er!
Om produsenten
Det var i 1975, på eiendommen Château de Villemajou, at Gérard Bertrand høstet sine første druer sammen med sin far, og det ble begynnelsen på hans lidenskap for vin. Han er tredje generasjon vinmakere, etter sin bestefar og far Paule og Georges. I 12 år jobbet han side om side med sin far. Da han døde brått i 1987 tok han over og fem år senere opprettet han sitt eget vinselskap. Siden starten i 1975 har han utvidet med flere eiendommer hvilket har gjort det mulig å lage et bredt spekter av viner fra Sør-Frankrike i forskjellige prisklasser. I dag har firmaet 16 eiendommer i Languedoc-Roussillon området og dyrker 8 forskjellige druevarianter. Bertrand har stor fokus på biodynamisk dyrking. I 2002 ble Cigalus, som den første av hans eiendommer, konvertert til biodynamisk og siden har arbeidet pågått for å konvertere alle eiendommene.

Dette er en hyllest til de første oransjevinene i Georgia for 4500 år siden. Den er produsert på Chardonnay 45%, Grenache Blanc 8%, Viognier 10%, Mauzac 15%, Marsanne 12%, Muscat 10%, 13% alkohol.
Interessant og kompleks nese med tørket frukt, appelsinskall, florale toner, krydder. Den er kompleks også på smak, fin fylde og syre, fint skallpreg, lang og tørr utgang. En veldig spennende og godt balansert oransjevin, godt kjøp.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..