Diverse viner til sommeren.

Annonselenke

I dag ser vi på litt diverse til sommerkosen.

Vinhuset Plaimont er en samling produsenter fra regionen sørvest i Frankrike. Her ligger blant annet vinområdene Saint-Mont, Madiran og Vin de Pays des Côtes de Gascogne. I 1979 bestemte noen av de mest erfarne vinbøndene i regionen seg for å gå sammen om et prosjekt for å få kvaliteten på vinene herfra tilbake til fortidens storhetstid. Sammen grunnla de Plaimont, og deres filosofi har hele tiden vært å benytte seg av gamle tradisjoner og miljøvennlige metoder for å verne om arven og landjorden for fremtiden. Vinhuset Plaimont hjelper også unge vinbønder med å sette opp sin egen produksjon i området.

Plaimont Nature Secrète er produsert på Fer (Braucol, Servadou) 23% og Tannat 77%. Mørke bær på nesen, mørk frukt, plommer, urter og krydder. Den er fruktig og rund på smak, god syre, tørr utgang. En ok vin for prisen.

Neleman Just Fucking Good Wine White er en spennende spansk vin fra Bodegas Nelemans.
Deres vinmarker ligger i Casas del Rey, et av de høyeste punktene i Valencia, i hjertet av Hoces del Cabriel Naturpark (UNESCO Biosphere Reserve). Det biologiske mangfoldet og unike terroir i dette området gir våre viner en veldig spesiell karakter av autentisitet og unikhet.
Bodegas Nelemans viner er  økologiske viner fra D.O. Valencia med et nederlandsk hjerte. Med spesiell oppmerksomhet for lokale autentiske druer, som reflekterer jord og region. Hver vin har sin egen personlighet, og du kan smake lidenskapen og kjærligheten den er laget med i følge vinhuset.
For hver 173 flasker vin laget, planter de et tre i Hoces del Cabriel Naturpark. Dette bidrar til å redusere CO2-utslippene, øke det biologiske mangfoldet og gjenopprette det lokale landskapet.

Vinen er produsert på Viognier 10%, Verdil 85%, Chardonnay 5%, Sauvignon Blanc 10%, 13% alkohol.
Den er konsentrert på nesen, aromatisk, fruktig med tropisk frukt, krydder og hint av fat. Fruktig og fyldig på smak, god syre, lang og lett krydret utgang. En fin og lett kompleks vin, krydret, godt kjøp!
Spritz Mix er en aromatisert vin basert på Trebbiano, sukker, vann og aroma, 8% alkohol og 98 gram sukker. Dette er en ferdigcocktail, noe sødmefull men fin for de som liker det litt søtt.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..