Bobler i lange baner.

Annonselenke

Spritz, Sparkling, Champagne…

Begynner kjapt med Almare Spritz Classico, Almare Spritz Pink Grapefruit og Almare Spritz Hugo! Disse er produsert i eget vinhus i San Pietro di Feletto i hjertet av Prosecco området i nord-øst Italia, Veneto regionen. Dette er praktiske drikker for de som ikke vil lage drinkene selv med forskjellige smaker, 8% alkohol og 30 gram sukker per liter.

Jardins de l’Orbrie MbJ Blanc de Blancs Brut er en musserende vin lagd av den innfødte Bordeaux-produsenten Julie Rispal og er en nyhet på vinmonopolet. Den er produsert på 80% Ugni Blanc og 20% Colombard, 10 gram sukker og 11% alkohol. Fersk og fruktig nese, epler, sitrus, moden hvit steinfrukt. Den er fruktig også på smak, lett sødme, ganske frisk utgang. En fruktig og fin billig-boblevin.
Legras Grand Cru Blanc de Blancs Brut er et deilig alternativ til sommerbobler, I over 200 år har seks generasjoner av Legras-familien vært vinavlere i byen Chouilly, som ligger i hjertet av Côte de Blancs. Den første var Honoré Legras, tilbake i 1808. I dag eier eller styrer familien nesten 60 hektar eksklusivt 100% grand cru vingårder. Disse er plantet med Chardonnay druen, hvorfra Legras produserer tre karakteristiske cuvéer av Blanc de Blancs Champagnes.
Den er kompleks og innbydende på nesen, epler, sitrus, hvit steinfrukt, mineraler og hint av kjeks. På smak er den fruktig og elegant med fin syre, tørr og lang utgang med mineralske toner. En konsentrert og slank Champagne, elegant, godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..