To spennende nye viner fra Georgia!

Annonselenke

I dag skal vi se på to spennende nye viner fra Georgia!

Dette spennende vinhuset ligger i Samtskhe-Javakheti i Georgia og drives av en interessant mann, Giorgi Natenadze lager ikke bare spennende vin – han har også brukt mange år av livet sitt på å finne igjen gamle og glemte druer! Han har funnet et stort antall unike druer og lager naturvin på disse i vinhuset sitt, i meget limited antall. Han har ca. 3 hektar og lager ca. 5500 flasker totalt i året.“So I am making wild wines from wildly growing foraged grapes in volcanic mountaineer region of Meskheti, where everything is wild and natural, we can say that this is the most natural wine on the planet.» -Giorgi

Natenadze Meskhuri White Qvevri er produsert på 30 % Chitistvala, 30 % Meskhuri Mtsvane og 40 % Chitiskvertskha, den er lagret 9 måneder på kvevri. Den har en kompleks nese med appelsinskall, moden gul frukt, sitrus, florale hint, hvit steinfrukt og mineraler. På smak er den lett rustikk, tørr med en fin syrestruktur, lang og stofflig utgang. En kjempeinteressant og kompleks kvevri-vin.
Natenadze Meskhuri Red Qvevri er produsert på 20 % Kharistvala, 70 % Meskhuri Shavi og 10 % Tskhenis Dzudzu, den er lagret 9 måneder på kvevri. Den har en kompleks nese, røde og mørke bær, krydder og urter. På smak er den saftig, tørr og strukturert, lang og bestemt utgang. En kompleks og spennende kjøttvin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..