Castillo de Zalin Monastrell 2018

Annonselenke

Castillo de Zalin Monastrell 2018 er en vin jeg kjøpte inn å smakte etter et tips fra Ingvild Tennfjord i A-magasinet, den skulle visstnok passe til sjokolade. Tørr vin til sjokolade… Jeg måtte prøve!

Dette er en vin fra Jumilla i Spania, den er produsert på 100% Monastrell fra 25 år gamle vinstokker. Vinstokkene ligger 700 til 900 meter over havet i et ugjestmildt klima, det vil si at røttene er dype. Vinen er vegansk og ufiltrert. 13.5% alkohol.

Vinen har en fin nese med mørke bær, rød frukt, hint av urter og krydder. Den er saftig med god frukt, ganske fyldig, god syre, sitter fast og godt. En vin som smaker utrolig mye mer enn den koster, godt kjøp!
Og passet den til sjokolade? Ja det gjorde den faktisk. Ikke dum til grillmat heller…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..