To nye årganger Bellerouche!

De siste 200 årene har M. Chapoutier produsert vin i Frankrike (og nå også Australia), siden 1808 har familien med stor respekt for naturen lagd Hermitage, Côte Rôtie, Chateauneuf du Pape, Saint-Joseph, Crozes Hermitage og Luberon. Côtes du Rhône vinmarken deres er en av de eldste i Frankrike, der ble det plantet vinbusker for over 2000 år siden og det er der druene til Chapoutier Côtes du Rhône Belleruche vinene kommer fra. Som du ser på boksene så er det blindeskrift på de, det er spesielt! Michel Chapoutier, som nå styrer vinhuset, har kombinert tradisjon med en dynamisk kreativitet i familiebedriften for å produsere noen av  de beste vinene i regionen.

M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche Blanc 2021: Frisk og fruktig nese med epler, sitrus, florale toner og hint av urter. Den er fruktig med en lett fedme, rund med et lett krydderpreg på smak. En versatil og fin sommer BiB, litt mer konsentrert enn sist.
M. Chapoutier Côtes-du-Rhône Belleruche Rosé 2021: Fersk og fruktig nese med røde bær, røde sommerfrukter, sitrus og urter. Den er tørr med fin frukt, frisk med fin syre og sitter godt. En fersk og fruktig BiB til all sommerens mat, godt kjøp i år også.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..