To BiBs til sommermaten.

Annonselenke

Vi ser på to flotte BiBs fra Østerrike, perfekt til sommermaten.

Kein Name kan på godt norsk oversettes til «uten navn» og består av utvalgte «cool climate» viner fra Tyskland og Østerrike. Det er verken kunstverk eller historier på etiketten, da det er ikke design og markedsføring som er i fokus hos produsentene. Vinene er alle et resultat av en arbeidsmetode der godt vinhåndverk er essensen i produksjonen, produsenten får fokusere på topp kvalitet og samtidig gi vinene en rimelig pris.
For hver enkel vin i Kein Name-familien har de spesielt utvalgte produsenter de samarbeider med med visse krav; vinene skal være aromatiske, friske, ‘usminkede’ og direkte deilige viner som man vet er verdt prisen.

Begge disse vinene er fra Lower Austria / Niederösterreich og er produsert på de lokale druene Grüner Veltliner og Zweigelt.

Kein Name Niederösterreich Grüner Veltliner 2020: Vinen er frisk og fruktig på nesen, epler, pære, litt gress, urter, stikkelsbær og hvit steinfrukt. Den er rund og fruktig, god syre, lett og sitter godt.

Kein Name Niederösterreich Zweigelt Rosé Trocken 2020: Frisk og fruktig nese, kjølige mørke bær, lett urtepreg, sitrus, florale hint. Bløt og frisk på smak, god syre, lett struktur, sitter godt.
En rosè med matvennlig syrestruktur.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..