To til grillmaten!

Annonselenke

I dag ser vi på to flotte franske viner jeg har fått teste til sommerens grillmat, samt et kryddertips!

Vinmaker Anthony Aubert har alltid hatt et ønske om å gjøre en forskjell i verden med å lage økologiske viner med fokus på miljøet og samfunnsansvar.Anthony Aubert er karbonnøytral produsent, og for å gjøre opp for karbonutslippet bidrar de til å plante trær i samarbeid med organisasjonen ECOLOGI. I 2020 plantet de 360 trær! I tillegg er etikettene og eskene som vinene pakkes i av resirkulert, og FSC-sertifiserte. Flaskene er også lettvekt (under 400 gram).

Touche de Joie betyr ‘’Touch of Joy’’! Det betyr å samle venner og nyte et glass vin i sammen. Det betyr en god samtale! Det betyr å sitte på et fortauskafé og kjenner på livet rundt seg! Det betyr en restaurant fylt med latter, samtaler og glade mennesker! Det betyr rett og slett å nyte livet!

Se den flotte gaveesken! Ikke bare fikk jeg vin til å teste med grillmat, jeg fikk også krydder fra Cemo, et merke jeg har blitt veldig glad i! Ta gjerne en titt på nettsidene deres for å fylle opp krydderskapet til årets kryddersesong!

Tilbake til vinene: Touche de Joie Sauvignon Blanc og Touche de Joie Languedoc (Syrah 60%, Grenache 30%, Mourvèdre 10%)! Begge koster 150 kroner. Den hvite er ypperlig til grillet lyst kjøtt, fisk og sjømat, gjerne sammen med for eksempel asparges, mens den røde er perfekt til storfe, lam og vilt.

Hvitvinen har en fruktig, frisk og floral nese, hint av urter og gress. Den er smakfull, følger nesen med fin frukt, god syre, tørr utgang.

Rødvinen har en innbydende nese med røde og mørke bær, krydder og urter. På smak er den saftig og tørr med fin syrestruktur, lang utgang som sitter godt.

Begge to utrolig fine viner i sin prisklasse, meget godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..