Nyheter fra Slovenia!

Annonselenke

Spennende julinyheter fra Slovenia, dette er viner som kommer i små kvanta så det kan være greit å sikre seg noen eksemplar sooner rather than later!

Marjan Simcic er ett av de mest kjente vinhusene i Slovenia, det drives av femte generasjon vinmakere og er ganske unikt med det at de har vinmarker både på den slovenske og den italienske siden av grensen (og produserer derfor viner med både italiensk og slovensk opphav under samme vinhus). Det ligger i Brda. De er tradisjonelt fokusert, med økologiske prinsipper, kun spontangjæring.

Marjan Simcic Brda Classic Ribolla: Innbydende nese, kompleks, gul frukt, moden sitrus, hint av mineraler. Rund, fruktig, pen fedme, balansert syre, lang utgang. Slank og elegant vin med særpreg, må smakes.

Marjan Simcic Brda Classic Chardonnay: Lett moden og innbydende nese av gule epler, sitrus, hvit steinfrukt og et lett krydderpreg. Den er fruktig og syrefrisk på smak, godt balansert, lang og lett strukturert utgang med hint av mineraler. En deilig og smakfull Chardonnay.
Simcic Pinot Grigio Cru: Kompleks og spennende nese med modne hvite steinfrukter, sitrus, epler, mineraler og et lett krydderpreg. Den er fruktig på smak, rund, har en fin syre, mineralsk og lett strukturert utgang med fine toner av fat. En flott og kompleks Pinot Grigio, godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..