Grillvin fra NZ!

Annonselenke

I dag ser vi på Mud House Claim 431 Vineyard Pinot Noir 2020, en fin vin fra New Zealand til grillmaten.

Om vinhuset.
Vinhuset ble etablert i 1996 og navnet Mud House spiller på tilhørigheten til jordsmonnet der alt begynte. Det beste jordsmonn velges ut til dyrking av druene, og alt foregår ihht. regionenes spesifikasjoner.
Mud House dyrker druer i 3 regioner syd i New Zealand: Marlborough, Central Otago og Waipara Valley. Teamet, med Andrew Brownie i spissen, har ansvar for 2 vinerier; – ett i Marlborough og ett i Waipara Valley. Dette gir fleksibilitet slik at de kan bruke både tradisjonelle teknikker og teknikker fra den nye verden.
Jack Glover leder vinmaker-teamet som også består av Cleighten Cornelius. Deres erfaringer og arbeid med viner over hele verden, neser for detaljer og gode smaksløker, sikrer at Mud House-viner får de fineste uttrykk for det kjølige klimaet i disse regionene.

Claim 431: Samtlige druer i denne vinen er fra en enkeltvinmark, Claim 431 i Bendigo, Central Otago. Dette området er perfekt for New Zealandsk Pinot Noir med store temperatur forskjeller fra natt til dag. Den har ligget 12 måneder på fransk eik, 20% på ny eik. 13.5% alkohol.

Kompleks og stor nese med innbydende mørke bær, skogsbær, lett krydder og fat. Den er meget godt balansert på smak, typeriktig, fruktig med god syre, lang og tørr utgang. Meget god NZ Pinot, godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..