Den siste sommeren med denne godbiten fra Burgund på boks….

Annonselenke

…dette på grunn av krevende årganger Chablis siste årene og et enormt tap av druer i 2021 årgang. Det blir rett å slett for dyrt. MEN, på den positive siden kan du nyte denne i sommer, nedsatt fra 720 kroner til 650,- (på boksen får du 4 flasker ala 162,- vs en flaske på 75 cl som koster 199,90,-)! Det er også den samme vinen som på flaske, så du kan fortsatt nyte William Fèvre Petit Chablis neste år, bare ikke på BiB. Den siste boksen er ute i 3000 eksemplarer.

Chablis har blitt superpopulært i Norge og det er ikke så rart. Både Grand Cru, Premier Cru og Petit Chablis har egenskaper andre viner bare kan drømme om.
Jordsmonnet i Chablisregionen er preget av fossiler og det er det som gir den friske vinen den karakteristiske mineraliteten.
Dette kan produsenten William Fèvre og vinmaker Didier Séguier å utnytte. Produsenten er en av de største og eldste i Chablis og eier vinmarker av alle de tre overnevnte appellasjonene.

Visste du at det er Champagneprodusenten Henriot som eier Fèvre?

Vinen har en frisk aroma, fruktig og floral, epler, sitrus og hint av smør med fint mineralpreg. Den er fyldig på smak, har et ungt preg av eple og sitrus, fruktig med god syre og lang ettersmak. En meget bra Petit Chablis til en god pris.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..