To fine og sommerlige spanske viner!

Annonselenke

Vi begynner med en flott «solvegg-vin»: Bod. Naia k-naia er en spansk hvitvin basert på Verdejo 85% Sauvignon Blanc 15%, 13.5% alkohol. Finnes også i magnum om det er flere som ønsker seg et glass, denne er også fin å matche til fisk, sjømat og sushi.
Vinen har en umiskjennelig Sauvignon-nese, tropiske frukter, sitrus, urter, gress og mandler. Den er rik på smak, fruktig, god syre, lang utgang med lette bittertoner. En frisk og fin vin, meget godt kjøp!

Bodegas Naia ligger i hjertet av Rueda, og har valgt den mest brukte vindruen fra dette området som sin hoveddrue: Verdejo. Bodegas Naia benytter et utvalg av gamle, lokale, Verdejo-vinstokker, og har alltid produsert viner som uttrykker ektheten av et strengt arbeid i vingården.  Naia har på kort tid blitt et målestokk for Verdejo-druene med friske viner som også er godt strukturerte, smakfulle og har en sterk karakter. Vinmaker er Laura Sanz.

 22

S i S-Naia står for Sauvignon Blanc mens K-Naia er et ordspill rundt det spanske ordet «Canalla» som betyr kjeltring!

Bod. Naia S-naia Sauvignon Blanc er en nyhet på Vinmonopolet, det er en ren Sauvignon Blanc, 12.5% alkohol. Innbydende og konsentrert nese med stikkelsbær, urter, sitrus, gress og lett krydder. Den er fruktig og syrefrisk på smak, følger nesen, fin struktur ut i en ettersmak som sitter godt. En tørr og godt balansert SB!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..