To nye viner på boks!

Annonselenke

Dette er en trend jeg ser vokser i flere land, spesielt i USA. Jeg har også en kollega i Nederland som sier at dette nok blir utrolig populært også i Europa etter hvert. Det tror jeg på!

The Uncommon holder til i sørøst London, og er de første til å lage engelsk vin på boks/cans. Vinmarkene deres ligger i Surrey, Kent og Hampshire. All produksjon foregår innenfor en radius av 8 mil fra deres hjem i London. Deres vin på aluminiumsboks er nummer én i antall priser i Europa, og nummer to på verdensbasis. Alle deres druer er høstet inn for hånd; Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay og Bacchus. Alle vinene er veganske, og inneholder 80% mindre sukker enn en gjennomsnitts prosecco. Å lage vin på aluminumsbokser er et bevisst og bærekraftig valg. Aluminium er uendelig resirkulerbar, den er lett å frakte, plassbesparende, trygt fordi den ikke knuser eller trenger annen beskyttelse, alltid frisk og boblende i liten porsjon, avkjøles raskt, lett å åpne, holder seg frisk lenge i boksen.

The Uncommon Gerald Bubbly White er produsert på 70% Bacchus og 30% Chardonnay, 4.6 g sukker per liter og 11.5% alkohol. Fruktig og floral nese med hvit steinfrukt, sitrus og urter. På smak har den god mousse, fin syre og tørrhet, litt kort men grei utgang. Alt i alt en fin musserende vin på boks.
The Uncommon Eleanor Bubbly Rosé er en ren Pinot Noir, 3.8 gram sukker per liter og 11.5% alkohol. Den er fruktig på nesen med mørke bær, jordbær, litt drops og urter. På smak er den fruktig og tørr, fin mousse og syre, sitter godt. Et godt tur-alternativ når det kommer til musserende vin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..