Naturnyheter!

Annonselenker

To flotte naturviner i dag, nye sådan!

Jordi Llorens startet å lage vin i 2008 fra sine15 hektar i i Catalunya syd for Barcelona. Før dette har familien dyrket druer og solgt til lokale kooperativer. Vinmarkene ligger 600 meter over havet og dyrkes biodynamisk, totalproduksjonen ligger på ca 8000 flasker i året.

Jordi Llorens Atikete er produsert på Bobal 5%, Cabernet Sauvignon 25%, Grenache 50% og Syrah 20%, håndhøstet, spontanfermentert, ufiltrert, usvovlet. 10-12 dager maserasjon, 18 måneder på gamle franske og amerikanske fat. Vinen har en bærpreget og kompleks nese med rå frukt, røde og mørke bær, skogsbær og urter. På smak er den konsentrert og kompleks, fin fruktighet, lang og tørr utgang. En overraskende lettdrikkelig og deilig vin til å være så konsentrert, meget bra kjøp!

Jordi Llorens Si si Macabeu er produsert på Macabeo 50% og Parellada 50%, vinen ligger 6 måneder på amfora før den tappes på flaske uten filtrering eller so2. Frisk og fruktig nese med røde og mørke bær, urter og et lett krydderpreg. Den er saftig og frisk på smak med god syre, tørr med fine tanniner i en lang utgang. En god vin, lettdrikkelig og juicy.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..