Friske nyheter!

Jeg må si at jeg litt ambivalent når det kommer til ferdigcocktails, hovedsakelig pga alt sukkeret som tilsettes. Men disse nyhetene har veldig lite sukker og er kjempegode på smak! Se også den helt nye mjøden!

Fèfè er fire spennende ferdigcocktails fra Frankrike som er utviklet i et samarbeid mellom bartendere og parfymehus. De er økologiske, glutenfri og produsert på 100% naturlige råvarer. 5% alkohol.

Cucumber-Eucalyptus: Frisk aroma av agurk samt lett krydrede undertoner av eukalyptus. Tørr og frisk.
Strawberry-Sandalwood: Fin fruktighet fra jordbær kombineres med noter av tre og urter fra sedertre.

Peach-Apricot-Ginger: Moden stenfrukt som friskes opp av et krydret sting fra ingefæren.
Tonic-Juniper-Grapefruit: Oppfriskende, ren grapefruktaroma med krydrede noter av einer, lett bitterhet.

Alle fire er utrolig godt balansert og kan anbefales på det sterkeste!

Augustow Meadery & Berryland Revenge er fra et ukrainsk bryggeri, da lokalene deres ble bombet var de så heldige å bli tatt inn av venner i Polen. Fra der produserer de denne spennende halvtørre mjøden, den er lagd på honning, sitrus og bjørkesevje (laget på Pet-Nat metoden). Kjøper du denne støtter du Berryland.
Navnet Berryland reflekterer det bugnende fruktlandskapet som regionen Makarisvska Bude er kjent for. Deres mål er å levere rene og naturlige smaker av den ypperste kvalitet, til dette brukes kun 100% ren fruktjuice og ingen konsentrat. Frukten er dyrket frem uten bruk av kjemikalier eller plantevernmidler og honningen kommer utelukkende fra birøktere om unngår bruk av antibiotika. Flere av Berryland sine produkter er sertifisert økologiske.
Den har en innbydende og frisk nese, bjørk, urter, sitrus og hint av honning. På smak er den frisk og syrlig, godt balansert med fint skum, sitter godt. En veldig interessant og fin mjød, godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..