João Pato Rosa Duck

Annonselenke

João Pato Rosa Duck er en helt ny vin på vinmonopolet fra Portugal.
Om vinhuset
Familien Pato har laget vin på Quinta do Ribeirinho helt siden 1800-tallet. João Pato tappet vin fra egen vinmark så tidlig som i 1970. Han var en av de første produsentene i Bairrada som tappet og solgte vin på flaske.
Sønnen hans, Luis Pato, har arvet hans entreprenørielle ferdigheter og i 1980 lanserte Luis sin første vin laget på 100 % baga. Han har bakgrunn som kjemiingeniør og ikke vinstudier, men allikevel er Luis Pato blitt en av de mest annerkjente produsentene i Bairrada.
Han er kjent for å ha gitt regionen et ansikt og er en sann baga-ambassadør.
«The Duckman wines express the true character of Bairrada’s indigenous varietals and its exceptional maritime influence. There are no indications of the region on the labels, done intentionally to demonstrate an acute sense of place and varietal typicity through minimal intervention in the cellar. Maria Pato, the daughter of Luis Pato, created this project because of her love of the region and varietals, so much so that she felt constrained by the standards of Bairrada wine making.»

Om vinen
95% Fernão Pires, 5% Baga er druene i denne musserende vinen, den er økologisk og ufiltrert. 10.5% prosent.
Vinen har en innbydende nese av moden sitrus, røde bær og frukter, appelsinskall, florale toner og mineraler. Den er fruktig og syrefrisk, tørr, smakfull. Den er utrolig artig med at smaken forandrer seg mye gjennom flasken, ned mot sedimentene er den mer kompleks og strukturert. Artig og god vin!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..