To nye fra Portugal!

Annonselenke

Vi ser på to nye viner fra Portugal, Cabriz Reserva Branco Encruzado 2020 og By Cabriz Vinho Tinto!

Quinta de Cabriz ligger mellom de to hovedelvene i Dão: Mondago og Dão selv. Det er en av de meste kjente «quintaene» i området og består av et herskapshus, vinmarker og et ikonisk kapell. De har 38 hektar med vinmark hvor de produserer vin med toppmoderne utstyr. De er åpne for besøk og tar gjerne i mot folk til vinsmaking. Det ble etablert i 1990.

By Cabriz Vinho Tinto  er produsert på Rufete 20%, Tinta Roriz 30%, Touriga Nacional 50%, den har balanserte 12.5% alkohol. Mørke bær, skogsbær, røde frukter, urter, krydder og pepper på nesen. Den er fruktig og myk på smak, fin syre, tørr og halvlang utgang. Et meget godt kjøp til 110 kr!
Cabriz Reserva Branco Encruzado 2020 er en ren Encruzado, 25 % er modnet i nye franske eikefat med soft toast. 25 % modnet i brukte fat. 2 md. på flaske før salg, 13% alkohol. Den har et ganske tydelig fatpreg, gule frukter, epler, sitrus, florale hint og lett krydder. På smaken er den fruktig og rund, også her et ganske fremtredende fatpreg, konsentrert og lang ettersmak. En god og smakfull vin om man er glad i fat. (Som jeg er)

Vinene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..