Noen høstviner.

Annonselenke

Vi ser på noen fine høstviner!

Castelmondo Prosecco Extra Dry har en sødmefull og litt enkel nese, eple, pære, lett parfymert. Den er fruktig med en grei syre, grei ettersmak. Litt for sødmefull for min smak, men en lettdrikkelig og rett-fram vin.

Dom. Bousquet Gran Malbec 2020: Den er krydret og fruktig på nesen, mørke bær, litt urter, hint av tre. Den er bløt og fyldig, fint preg av moden frukt, lang, varm og tørr utgang. Mye vin for pengene.
Bousquet Malbec Merlot 2021: Vinen har et innbydende preg av mørke bær, solbær, moden frukt, krydder, jordlige toner og hint av urter. Den er fruktig og krydret på smak, godt bærpreg, tørre tanniner som sitter godt. Fin allrounder på boks.
Epicuro Nero d’Avola Merlot 2020er en Siciliansk vin produsert på 70% Nero d`Avola og 30% Merlot, 12.5% alkohol og 7.9 gram sukker per liter. Den har et lett modent preg av mørk frukt, plommer, mørke bær, lett krydder og hint av vanilje. Den er fruktig og bløt på smak, rund, lett sødmefull, litt kort utgang. En helt grei billigvin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..