To nyheter fra Australia.

Annonselenker

I dag ser vi på disse spennende vinene fra Australia:

Geoff Hardy grunnla i 1986 vinmarken «K1», som er i dag den mest kjente og «kjøligste» vinmarken i Adelaide Hills, i Kuipto-regionen av Adelaide Hills som er i sør-østlige Australia. K1 er den mest kjente vinmarken i Adelaide Hills for Pinot Noir & Chardonnay med vinstokker som er 30 – 40 år gamle. Vinmaker Shane Harris har vært involvert som vinmaker siden 2006 og senior Winemaker siden 2009, med bakgrunn som faglært kokk er hans visjon er å lage matvennlige og elegante viner fra Adelaide Hills. Shane ble kåret til årets vinmaker i Australia i 2012 & 2018. Wines by Geoff Hardy har fem av fem stjerner i James Halliday.

Vinene er produsert uten bruk av kultivert gjær, 25 % hele klasefermentert, de har fått tid på lees (9-11 mnd), de er ufiltrert, samt litt fatbruk.

Geoff Hardy K1 Chardonnay 2021: Frisk og fruktig nese med gule og grønne frukter, sitrus, florale toner, hint av krydder og fat. Den er fruktig og fyldig med god syre, rund og lett krydret utgang. En tørr og fin Chardonnay med et balansert fatpreg.
Geoff Hardy K1 Pinot Noir 2021: Røde frukter på nesen, bringebær, kirsebær, florale toner og urter, hint av fat. Den er fruktig på smak, fin fylde og syre, tørr ettersmak med et lett fatpreg. Syrefrisk og fin australsk Pinot.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..