Akevittsesongen er i gang!

…Og vi begynner med disse!

Arvesølvet Juleakevitt 2022 er selvfølgelig ute i ny årgang, det er alltid spennende!
Dette skriver produsenten:
Årets juleakevitt er ekstra vellagret på våre aller beste hetvinsfat; Oloroso Sherry, Rivesaltes og Pedro Ximénez. Disse fatene gir ekstra fruktighet, dybde, vinsødme og kompleksitet, mens de behagelige krydderne kompletterer klassikeren på en uovertruffen måte. Vår master blender mener den passer perfekt til hjemmelaget julemat – som ribbe, pinnekjøtt og lutefisk, eller rett og slett som en avec. I den mørkeste tiden på året kan vi unne oss det beste i glasset. Vi i Det Norske Brenneri ønsker alle en god jul!
Akevitten har en kompleks og innbydende nese, tørket frukt, nøtter, vanilje, krydder, karve og fat. På smak er den kompleks, konsentrert og rund, god fylde, lang ettersmak som følger nesen. En utrolig flott og smakfull utgave av denne akevitten, koseakevitt!

Jodler, strupesanger, moromann og vinner av NRK´s Stjernekamp, Bjørn Tomren – har fått sin egen selskapsakevitt. Akevitten er spesiallaget for sangere i alle sjikt. Hva annet kan en tro når en av urtene som er brukt rett og slett heter «sangerens urt». Bjørn Tomrens Selskapsakevitt er en gave til de som graviteres mot gladlynt samvær og sang. Passer også til høybårne skapninger som trives best i eget selskap. Artisten har selv utviklet denne premium fatlagrede akevitten med urter og kildevann hentet fra hjembygda Tomrefjord og Romsdalshorn. En av dem, veisennep, fra gammelt kjent som «sangerens urt», virker mot betente stemmebånd og sår hals. En fornem tår for den som er glad i å leske strupen før man stemmer i!

Innbydende nese med sitrus, appelsinskall, krydder, karve, mokka, lakris, florale toner og fat. På smak er den konsentrert med et deilig urtepreg, et rundt preg av krydder, sjokolade og sitrus, lang ettersmak. En ganske kompleks og artig akevitt.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..