En ny årgang og en nyhet fra Piemonte!

Annonselenke

Vi ser på to nye årganger (hvorav den ene er en nyhet) med nydelig musserende vin fra Piemonte!

Familien har eid vinmarker i Serralunga siden 1856, da druebedriften ble etablert av Francesco Germano med god hjelp av bestefaren Alberto.
Serralunga d`Alba i Piemonte ligger et kvarters tid med bil fra La Morra, og det er her de nå har ca. 20 hektar vinmark.
Selv om historien er lang så var det ikke før Ettore Germano begynte å replante vinmarkene deres på 50-tallet at grunnlaget for vinene vi ser i dag ble lagt. Han ble faktisk litt av en plantekjendis etter å ha plantet om sine egne vinmarker…
Les videre om vinhuset og flere viner i Vin&Brennevin 1/21!


Ettore Germano Alta Langa Riserva Pas Dosè 2015 er produsert på Pinot Noir, 12% alkohol. Den har en veldig konsentrert og frisk nese med modne epler, sitrus, nøtter og kjeks. På smak er den fruktig og rik, god syre, lang, tørr og mineralsk ettersmak. En veldig godt balansert og god musserende vin, tørr med en fin struktur.
Ettore Germano Alta Langa Riserva Blanc de Blancs Pas Dosè 2015 er en ren Chardonnay, denne kom på polet nå i november. Den har en lett utviklet nese med gule frukter, moden sitrus, florale toner og brødbakst. På smak er den rik og fyldig, god syre, lang og tørr ettersmak med fine mineralske toner. En godt balansert musserende vin som drikkes godt nå, men som tåler flere år i kjelleren.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..