To nyheter fra Loire!

Annonselenke

Disse vinene er produsert på det som lokalt kalles Fumè druen, ellers kjent som Sauvignon Blanc. Og bak står Quentin David som har plantet alle vinplantene på gården fra scratch i 1981, da han tok over familieeiendommen. Han har jobbet frem hektar for hektar og driver i dag den 18 hektar store gården sammen med sønnen Augustin hvor de produserer deilige Pouilly-Fumèer.

Ch. Favray Pouilly-Fumé er husvinen, en blend av alle plottene deres. Den har en klassisk nese med epler, sitrus, urter, gress og mineralske hint. På smak er den syrefrisk, fin frukt og ryggrad ut i en tørr ettersmak. Deilig Fumè til en god pris.

Ch. Favray Tonnerre Pouilly-Fumé er fra en eldre vinmark. På nesen er den lett kompleks med epler, sitrus, mineraler og våt stein. Den er strukturert og smakfull, god syre og frukt, lang og mineralsk ettersmak. En godt balansert og frisk vin, meget godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..