To nye årganger!

Annonselenke

Nye årganger fra disse ikonene!
Om vinhuset
Krásna Horá er et lite familiedrevet vinhus i Starý Poddvorov, Moravia. Ca. En times kjøring nord for Wien. Det ble opprettet på 60-tallet av den nåværende driveren, Marek Vybirál, sin bestefar.
Mye har forandret seg fra kommunismens tid, i dag fokuserer de på biodynamiske viner med høy kvalitet og moderne utstyr. Navnet Krásna Horá betyr «vakkert fjell» på tsjekkisk.
De har 5 hektar vinmark og produserer ca. 40.000 flasker i året og det er Pinot Noiren deres som har gitt dem den økende internasjonale anerkjennelsen de fortjener.


Krásná Hora Pinot Noir 2021: Aromatisk nese med mørke bær og røde frukter, bringebær, lett krydder, florale toner, hint av fat. Elegant og rik smak, saftig med god fylde, fine tanniner og god syre, lang ettersmak. En lett strukturert og meget godt balansert Pinot. Enda bedre enn i fjor!

Milan Nestarec Forks and Knives 2020: Fruktig og lett kompleks nese med gule frukter, hvit steinfrukt, skallpreg og hint av urter. Den er konsentrert og fyldig på smak, tørr med fin syre, lang utgang med hint av bittertoner og mineraler. Godt balansert og rik oransjevin. Sammenlignet med fjorårets årgang har den mye mindre florale toner, den er litt mer kompleks og konsentrert og sitter enda bedre. En skikkelig seriøs vin!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..