To røde nyheter.

Vi ser på to nyheter i dag, en fra Spania og en fra Italia!

Xenysel Pie Franco er fra Jumilla i Spania, den er produsert på 100% Monastrell og har kraftige 14.5% alkohol. Mørke bær på nesen, skogsbær, lilla frukter og krydder. På smak er den ung og fersk, tørr med en fin syre, lang og ganske strukturert ettersmak. Ung og fruktig vin, mye vin for pengene!
Baglio Onuri Nerello Mascalese er fra Sicilia i Italia, som navnet antyder er druen Nerello Mascalese og den har 14% alkohol. Den har en konsentrert og fruktig nese med masse røde og mørke bær, florale toner, krydder, noe skogbunn og fat. På smak er den også konsentrert og rik på smak, rund med en fin syre og god frukt, tørr og lett strukturert ettersmak. En flott Nerello M med karakter, mye smak for pengene, godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..