To fine fra Bordeaux

Annonselenke

I dag ser vi på to fine prisvennlige viner fra Bordeaux!

Familien Despagne har drevet vingård her i over 200 år, nå er det søskene Thibault, Basaline og Matthieu som driver vingården. Tour de Mirambeau som denne vinen er oppkalt etter daterer seg helt tilbake til 1769 og var opprinnelig en mølle som tilhørte familien. Der bodde de, helt til det ikke var plass lenger for en stor familie. Nå brukes tårnet til gode måltider, hvor familen samles og hvor god øyeblikk deles.
Ch. Tour de Mirambeau Blanc 2021 er produsert på Sauvignon Blanc 70%, Sémillon 30%, 12% alkohol. Den har en frisk og klassisk nese med epler, sitrus, florale hint, urter og gress. På smak er den syrefrisk, godt balansert, lett struktur i en ettersmak som sitter godt. Fin og frisk vin.
Ch. Tour de Mirambeau 2019 Rouge består av Cabernet Franc 20%, Cabernet Sauvignon 10%, Merlot 70%, 13.5% alkohol. Den har mørke bær på nesen, skogsbær, solbær, urter, røde frukter og buskas. På smak er den rund med fin syre og struktur, lang ettersmak. En tørr og meget matvennlig vin, mye vin for pengene!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..