Flotte nyheter fra Østerrike!

Annonselenke

Fire flotte nyheter fra Sausal, Styria i Østerrike i dag!

Det 10 hektar store Warga-Hack har vært demeter sertifisert siden 2017 som ett av ca. 60 vinhus i Østerrike, og skuta har blitt styrt av Rainer Hack og familien hans siden 1998.


AEG har Black November tilbud hele måneden

Warga-Hack Weissburgunder Schiefer 2020: Lett naturvinspreg på nesen, gule frukter, sitrus og skallpreg. Den er tørr og frisk på smak, et lett rått preg, god syre, rund og lang ettersmak med en god struktur. En godt balansert og god Pinot Blanc.

Warga-Hack Sauvignon Blanc Quarzit 2017: Innbydende nese med hvit steinfrukt, modne gule frukter, urter, florale toner, eple og nøtter. På smak er den kompleks og smakfull, god syre og struktur ut i en lang ettersmak. En livlig og godt balansert vin!

Warga-Hack Riesling Quarzit 2019: Ung og fruktig nese, epler, lett naturvinspreg, mineraler og nøtter. Den er ung og frisk også på smak, god syre, fint preg av urter og konsentrert frukt, sitter godt og tørt. En utrolig spennende og litt utradisjonell Riesling, skiller seg ut. Må smakes!

Warga-Hack Morillon Phyllit 2019: Innbydende og kompleks nese med skallpreg, tørket gul frukt, kjølige urter, krydder, moden sitrus. Den er strukturert på smak, tørr med god syre, konsentrert, lang utgang som sitter godt. En smakfull og deilig oransjevin, strukturert og fin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..