Digge nyheter på boks!

Miljøvennlige viner som i tillegg smaker digg? Ja takk!

Disse kommer i praktiske 18.5cl og er er i tillegg naturviner!

Canetta Orange Cortoixa er produsert på Xarel-lo og har 11.5% alkohol. Appelsin og skall på nesen, florale toner, urter og jordsmonn på nesen. Den er tørr og konsentrert på smak, fin syre, lang og godt balansert ettersmak. En flott vin på boks!
Canetta Vin Blanc er produsert på Macabeo 30%, Parellada 40%, Xarel-lo 30% og har 10.7% alkohol. Fin nese med hvit steinfrukt, fersken, sitrus, lett skallpreg, appelsin og krydder. På smak er den fruktig med god syre, deilig tørrhet og krydder i en ettersmak som sitter godt. Også denne flott og med karakter.
Canetta Orange Malvasia er en ren Malvasia, 11% alkohol. Appelsin og skallpreg på nesen, florale toner og urter. Den er tørr, juicy med god syre, fruktig, lett krydderpreg i en ettersmak som sitter godt. Fin oransjevin!
Canetta Vin Rouge er en rødvin produsert på Ull de LLebre, 12.5% alkohol. Bærpreget og fersk nese, skogsbær, urter, krydder og florale toner. På smaker den saftig, spenstig med fin frukt, strukturert og tørr utgang. Matvennlig!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..