Tre spennende italienske Merlot!

Annonselenke

Dette er tre flotte Merlot fra en naturvinsprodusent i Italia, vi ser nærmere på disse:

Vinprodusenten Masiero drives av Franco og hans kone Fransesca. Franco husker at han som liten gutt heller ville være med sin far til den lille vingården, isteden for å gå på skolen. I 1996 fant han sitt drømmested i et område mellom Dolomittene og de venetianske slettene, ca 20 km fra Vicenza og i 2000 ble vinhuset etablert. Her i vulkansk terreng ca.250- 430 m.o.h, dyrkes Merlot og en del andre urgamle lokale druesorter. Hardt arbeid og lidenskap for vin karakteriserer livet her for alle i familiebedriften.

Med en stor kjærlighet til naturen og landskapet, dyrkes all vinen biodynamisk med Rudulf Steiners kunnskaper i mente. Filosofien til Masiero er å drive på naturens premisser og oppnå en aroma og smak som er karakteristisk for vinen i dette spesielle vulkanske jordsmonnet. Vinene er ikke tilsatt noe, eller gjennomgår ingen form for kjemiske eller fysiske behandlingsprosesser. Masiero Urvan Veneto er en levende, ren vin.

Masiero Campo da Calcio Merlot 2018 (100% Merlot): Mørke bær på nesen, lett skallpreg, hint av paprika og urter. På smak er den saftig og strukturert, godt preg av naturvin, lang utgang som sitter godt. En veldig smakfull og fin vin!

Masiero Urban Veneto 2017 (70% Merlot / 30% Cabernet Franc): Mørke bær, skogsbær, plommer, urter, vanilje. På smak er den tørr og frisk med godt skallpreg, lang ettersmak med en flott struktur. En lett utviklet og meget flott vin, godt kjøp!

Masiero Verdugo er produsenten Masieros stolthet. Det er en økologisk Merlot vin fra Veneto. Vinen representerer selve kjernen av Masiero. Den vitner alt arbeidet, besluttsomheten og utholdenheten til vindyrkeren Franco som satset på å dyrke Merlot druer i Selva. Den kunstneriske etiketten skal beskrive den bølgen av varme og kalde elementer vinen representerer ved å være dyrket der den er med sine unike smaker.

Masiero Verdugo Veneto Merlot 2015 (100% Merlot): Vinen har en kompleks og spennende nese, den er fruktig med skogsbær, blåbær, krydder, hint av skog. Den er konsentrert og rik på smak, god syre og tanniner, en mineralsk struktur helt ut en lang ettersmak. Utrolig spennende vin, fruktdrevet med en tørr struktur!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..