Tre nyheter fra Sicilia

Annonselenke

I dag ser vi på disse fine nyhetene fra Sicilia!

Tenuta Sallier de la Tour er en del av vinhuset Tasca d`Almerita på Sicilia, de har eid denne 53 ha store vingården siden 2008.


Ten. Sallier de la Tour Nero d’Avola er en ren Nero d`Avola, den har ligget på 70% rustfrie ståltanker, 30% av vinen ligger i 2. og 3. gangs brukte barrique fra Allier & Tronçais i 12 mnd. 13% alkohol. Unge mørke bær, skogsbær, blåbær, lett urte- og krydderpreg. Den er fruktig og syrefrisk på smak, fin struktur ut i en ettersmak som sitter godt. En ung men lovende Nero, strukturert og godt balansert.
Ten. Sallier de la Tour Syrah er en ren Syrah, den har ligget på 70% rustfrie ståltanker, 30% av vinen ligger i 2. og 3. gangs brukte barrique fra Allier & Tronçais i 12 mnd. 14% alkohol. Mørke bær, skogsbær, pepper, middelhavsurter og krydder på nesen, På smak er den fruktig, god syre, følger nesen med et kjølig urtepreg, sitter godt og tørt i en strukturert ettersmak. En fin italiensk Syrah, flott balanse, tåler noen år.

Tascante Ghiaia Nera kommer fra samme vinhus og er basert på Nerello Mascalese, druene fermenteres og modnes i 2500l eikefat i 12 mnd, 13% alkohol. Vinen har en aroma av mørke og røde bær, jordbær, kirsebær, urter, florale toner og skogbunn. Den er fruktig og saftig med fin syre, krydret og fin smak, lang og strukturert ettersmak. En konsentrert og smakfull vin, vulkansk jordsmonn, godt kjøp som tåler noen år i kjelleren!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..