Nyheter fra Marche

Annonselenke

Vi ser på tre nyheter fra Umani Ronchi i Marche!

Umani Ronchi er et familiefirma som så mange vinhus er, de har ca 210 hektar med vinmark i marche og abruzzo og Bianchi-Bernetti familien har produsert kvalitetsviner hovedsakelig av verdicchio og montepulciano siden 60-tallet. Siden det glade 70-tall har familien doblet størrelsen på eiendommen og replantet 85% av vinplantene, alle vinmarkene er organiske. Per i dag produserer de 3 millioner flasker i året og er kjent over hele verden og de har vunnet mange priser!


Umani Ronchi San Lorenzo Rosso Conero 2020: Mørke bær og skogsbær på nesen, kirsebær, florale hint, lett krydder, hint av lakris og urter, moden rød frukt. På smak er den fruktig, lett krydret, runde tanniner i en ettersmak som sitter lett varmt, mineralsk og godt. Mye vin for pengene!
Umani Ronchi Serrano Rosso Conero 2021: Mørke bær og frukter på nesen, florale toner, lett krydder og noe fat. Den er fruktig og fin på smak, god syre, tørr og lang ettersmak. En smakfull og konsentrert vin for en meget god penge.
Umani Ronchi Montepagano Montepulciano d’Abruzzo 2021: Mørke bær og skogsbær på nesen, blomster, urter og krydder. Veldig fruktig og konsentrert smak, den er rund med en god syre, fine tanniner i en lang ettersmak. Smakfull og fin vin, godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..