Emperor Mauritian Rum Sherry Finish

Emperor Mauritian Rum Sherry Finish skulle egentlig være med i vår Sherryartikkel i Vin&Brennevin 3/22, men pga. logistikkproblemer hos Vinmonopolet kom den desverre meg i hende (alt) for sent. Men det betyr at jeg kan tipse dere om den, samt anbefale dere å lese artikkelen i Vin&brennevin såklart, den ligger digitalt her!
Dette er en spennende rom fra Mauritius! Den er laget av fersk sukkerrørjuice (40 %) og 60 % melasse og er lagret på amerikanske og franske eikefat i 5-12 år. Den gis en 6-måneders finish på sherryfat før tapping.
40% alkohol og 14 gram sukker per liter.
Den har en kompleks nese med et fint fatpreg, karamellisert frukt, vanilje, brunt sukker, tørket frukt og sitrus. På smak er den fruktig og fyldig, den følger nesen med en lang ettersmak med sjokolade, kaffe og karamell. En balansert, rik og deilig rom, fantastisk avec i julen!
Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..