Disse to må du skynde deg å skaffe deg til jul!

Annonselenke

Disse Cognacene er utsolgt på bestillingsutvalget, men finnes på noen få pol (trykk på «vis butikker med varen på lager»), og kan anbefales på det sterkeste!

I dag er Bache-Gabrielsen et av de få klassiske, familiedrevne cognachusene som fortsatt eksisterer, og holder til i gamle, nærmest antikvariske lokaler i sentrum av Cognac. Går man innenfor dørene, går man nærmest inn i en Charles Dickensfilm fra 1890. Bak fasaden er firmaet topp moderne, så moderne som man kan bli i cognacsammenheng, vel å merke. Cognachuset ledes i dag av Hervé Bache-Gabrielsen, Thomas Bache-Gabrielsens oldebarn. Hervé overtok driften fra sin far Christian som ledet firmaet i 40 år.
Rett før jul nå lanserte de to nye Cognacer: Bache-Gabrielsen Christmas Cognac XO og Bache-Gabrielsen Dry & Rustic Cognac Grande Champagne Cask Strength 1999!
Julecognacen har vært på Vinmonopolet i mange år i ulike årganger, dette er den 11. gangen den blir lansert. Den er blandet av destillater fra Grande Champagne, Petite Champagne, Fins Bois og Borderies. Med noen eldre og noen yngre bestanddeler gir dette en gjennomsnittsalder på godt over 20 år.

Deilig og innbydende nese med karamell, tørket frukt, fat, krydder. Den er smakfull, rund, fyldig, duver lenge i munnen. En absolutt flott julecocgnac og kose seg med etter middag, meget vellykket og deilig! Godt kjøp!

 

Dry & Rustic er navnet på en serie som ikke inneholder de tillatte, tradisjonelle tilsetningene (så som karamell, sukker og eikeekstrakt). Dette er ren cognac, verken mer eller mindre. Kjellermester Jean-Philippe Bergier har i nært samarbeid med erfarne destillatører laget cognac med en moderne stil. Lettere, friskere og tørrere, med rik fruktighet.
Kjellermester Jean-Philippe Bergier har, i nært samarbeid med erfarne destillatører, laget cognacer med en moderne stil. 1999 årgangen var en av de laveste produksjonene i forrige århundre og derfor en sjeldenhet i cognac regionen.
Denne årgangscognacen fra Grande Champagne, som er regnet for det beste området i Cognac, har modnet 22 år på 350 liters eikefat fra Limousin. Med naturlig farge, uten tilsetninger og ikke kuldefiltrert er denne cognacen tappet på flaske i September 2022 med en fatstyrke på 54%.

Kompleks nese vanilje, fat, tørket frukt, utviklede toner. Den er kompleks på smak, utviklet også her, rik, lang ettersmak med et bitt av svale urter. En meget smakfull og god Cognac, sjelden og deilig vare!

Produktene er tilsendt i små prøver

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..