To meget flotte viner fra Pèpin

Annonselenke

Pèpin er et samarbeid mellom Jean og Pierre Dietrich fra Domaine Achillée og Xavier Couturier og Pierre Sanchez fra Duo Oenologie, venner og naturvinmakere!

Prosjektet til disse fire vinvennene var å produsere naturvin som er lettere å drikke for folk, mer tilgjengelige, men også en måte å støtte lokale vinmakere på som lager viner uten sulfat. De jobber i dag med ca. 15 forskjellige drueprodusenter som gror biodynamiske druer, håndplukkede druer sådan, kun bruker spontangjæring og som nevnt ikke tilsetter sulfat.
De lager fire farger; rosa, hvit, rød og oransje, samt pet nat.
Det er foreløpig et ungt prosjekt, men et utrolig spennende et jeg virkelig håper å se mer av!

Vinene er kun tilgjengelig på HoReCa i Norge per nå, men kommer på Vinmonopolet i januar, da er det bare å løpe og kjøpe!

Pèpin Orange er produsert på Gewürztraminer, Sylvaner, Muscat & Auxerrois. Deilig og innbydende nese med appelsinskall, hvite steinfrukter, florale toner, urter, lett krydder. Den er robust på smak, likevel ganske delikat med fint skallpreg, god syre, lang og tørr ettersmak. En meget godt balansert og deilig oransjevin, rik og smakfull!

Pèpin Petnat er produsert på den aromatiske druen Muscat. Innbydende nese med et godt eplepreg, blomster, moden sitrus, hvite steinfrukter, lett parfymerte toner og mineraler. På smak er den konsentrert, syrefrisk og godt balansert med et fint bitt i ettersmaken. En utrolig kul Petnat med karakter!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..