Noen juleviner…

Annonselenke

Litt forskjellig til årets julekos!

Vi begynner stort og boblende med Pedregosa Reserva Clos Brut Nature 2019! Castelo de Pedregosa holder til i hjertet av appellasjonen for cava, her har familien drevet økologisk siden 1997. Druene er håndhøstet, gjæring ved lav temperatur og annengangsgjæring på flaske. Vinen gjennomgår ikke malolaktisk gjæring. Lagring på bunnfall i 22 måneder og ingen dosage tilsatt. Pedregosa Reserva Clos De Blancs Brut Nature 2019: Vinen har en kompleks aroma med grønne epler, sitrus, brødbakst, hint av blomster. Vinen har veldig god syre, meget matvennlig, fruktig og fin Cava til en god pris.

Luigi di Grasso Barolo 2017 har en fin nese med mørke bær, rød frukt, teblader, krydder, fat og jordsmonn. Den er syrefrisk med god frukt og fylde, unge og strukturerte tanniner i en lang utgang. En fruktig og fin Barolo, godt balansert og en meget god pris. Passer til middels og litt kraftige retter av rødt kjøtt, lam, fugl, vilt eller vegetariske retter – eller nyt et glass alene uten mat.

Muros Antigos Escolha fra den anerkjente produsenten Anselmo Mendes i Vinho Verde, Portugal, har det som trengs for å passe perfekt til den norske julematen; apéritif, koldtbord, sjømat og den mer klassiske julematen. Anselmo Mendes Muros Antigos Escolha: Frisk og fruktig nese med florale hint og urter. På smak er den fruktig med en fin fylde, god syre, sitter godt og tørt. Fin allrounder til en god pris.

Chaperon God Jul Bordeaux 2021 er en klassisk Bordeaux, med festlig juleetikett! Passer godt til ribbe, kalkun og juletorsk, men kan gjerne nytes uten mat. Fruktig og fin Bordeaux, fint preg av røde og mørke bær, urter, kakao. Den er fruktig med god syre, rund og behagelig med en tørr og lett strukturert utgang. Fin billig-Bordeaux!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..