Fire fine røde til jul.

Annonselenker

Her er fire fine til jul, alle ute i ny årgang!

Paulo Berta Belmon Barbera d’Asti 2020 er ute i ny årgang, dette er en fin Barbera fra Piemonte med 14% alkohol og 6 måneder på fat. Fruktig nese med mørke bær, skogsbær, floral, lett krydder og hint av fat. På smak er den fruktig og fin, god syre, saftig, tørr og lang utgang. En fin allrounder!

Podere La Vigna Maritato 2017 er en vin fra Toscana, 70% Sangiovese og 30% Merlot, 14% alkohol. Mørke bær og frukter på nesen, florale toner, lett krydder og fatpreg. Den er fruktdrevet på smak, god syre, flott balansert med en tørr og lang utgang. Utrolig flott 5 år gammel Toscaner!

Malabaila di Canale Barbera d’Alba Superiore Mezzavilla 2016 er fra Piemonte, kraftige 15.5% alkohol og lagret 16-18 måneder i ståltanker og 5 hl tonneau. Kompleks nese med mørke bær, bjørnebær, skogsbær, krydder, røde frukter, jordsmonn og fat. Den er konsentrert på smak, fruktig og syrefrisk, fin struktur ut i en lang og krydret ettersmak. En meget smakfull og deilig vin med karakter.

Juanchu (hans kallenavn er Mendi), har jobbet på sin families vingård i Rioja Alavesa siden han var en ung gutt og lærte å lage vin fra sin far. Faktisk ble Juanchu tildelt utmerkelsen som den mest lovende vinmakeren i Rioja Alavesa’s for noen år siden. Den familiedrevne vingården ligger nærmere bestemt i Sierra Cantabria, Lanciego.
De liker å lage enkeltvinmarksviner fra vinstokker som er +50 og +70 år gamle.

Mendieta Osaba Mendi 2020 har en ung og fruktig nese, mørke bær, skogsbær, urter og krydder. Den er smakfull med god syre, fine tanniner, strukturert og tørr utgang. En fin og saftig vin, god pris.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..