Vil du gi strømstøtte til et destilleri til jul?

Annonselenke

Hiernagla, Sveiobasert og regionens eneste brenneri, lanserte nemlig en gin i November hvor all inntekten går til strøm i produksjonen deres, noe man lett kan skjønne i disse tider…

«Med galopperande strømpriser måtte vi finne på noe, så vi laget en ny gin i Værbitt serien. Motbør er destillert i mørket, over åpen flamme.»

– Vi ansatte en ny person i produksjonen for ikke så lenge siden, og planen var at produksjonen skulle dobles fra og med i år. Men etter å ha regnet på det fant vi ut at strømregningen i så fall ville kommet opp i minst 150.000 pr. måned, så doblingsplanene er lagt på is inntil videre. Forteller Daglig leder Reidar Horneland i et intervju.
– Egentlig ville en dobling av produksjonen vært mer energieffektiv, ettersom vi da kunne gjenvunnet det varme vannet. Men nå får vi uansett jobbet godt med oppskrifter til neste år og ryddet en del. 

Ginen har en klassisk nese med einer, sitrus, appelsinskall, krydder og urter. På smak er den krydret og lett varmende, mye smak, flott bitterhet i en lang utgang. En konsentrert og smakfull gin, kjøp en til deg selv og en til en venn!

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..