Akevittips!

Annonselenke

Vi ser på tre flotte akevitter til jul:

Arvesølvet Juleakevitt 2022 er selvfølgelig ute i ny årgang, det er alltid spennende!
Dette skriver produsenten:
Årets juleakevitt er ekstra vellagret på våre aller beste hetvinsfat; Oloroso Sherry, Rivesaltes og Pedro Ximénez. Disse fatene gir ekstra fruktighet, dybde, vinsødme og kompleksitet, mens de behagelige krydderne kompletterer klassikeren på en uovertruffen måte. Vår master blender mener den passer perfekt til hjemmelaget julemat – som ribbe, pinnekjøtt og lutefisk, eller rett og slett som en avec. I den mørkeste tiden på året kan vi unne oss det beste i glasset. Vi i Det Norske Brenneri ønsker alle en god jul!
Akevitten har en kompleks og innbydende nese, tørket frukt, nøtter, vanilje, krydder, karve og fat. På smak er den kompleks, konsentrert og rund, god fylde, lang ettersmak som følger nesen. En utrolig flott og smakfull utgave av denne akevitten, koseakevitt!

– Hos Det Norske Brenneri har jeg gleden av å gjemme vekk noen helt spesielle akevittfat som tidligere er brukt til søt- eller hetvin. Denne reserven gis dermed en lang, klassisk lagring på sherry olorosofat, samt madeira-, sauternes- og portvinsfat. Vinkarakteren fra disse fatene gjør akevitten ekstra fruktig og naturlig rik på sødme. Akevitten nytes aller best romtemperert, alene eller sammen med god mat, sier master blender Jon Bertelsen.

Kjellermesterens Premium Reserve Aquavit har en sødmefull og innbydende nese, vanilje, fat, karve og tørket frukt. Vinøs og deilig smak, rund og sødmefull uten å være søt, fruktig, lett krydret, lang og tørr utgang. En rik og varm akevitt til kos, god pris!
Jeg vil også tipse om Brenneriets Julekasse (10x5cl), en ypperlig måte å få smakt litt forskjellige typer og samtidig en fin julegave! Årets julekasse inneholder ti forskjellige akevitter – åtte som er fatmodnet og to som av en eller annen grunn har unngått et godt brukt sherryfat – signert Det Norske Brenneri som passer til julens smaksopplevelser.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..