Tre fine fra Østerrike.

Weingut Gmeinböck ligger i Poysdorf i Weinviertel, et sted i Østerrike jeg var så heldig å besøke i vår. Nå har jeg smakt disse vinene på Vinmonopolet:

Dette er et familiedrevet vinhus, hvor familiens vinproduserende røtter har historie helt tilbake til 1734. Det er derfor 11. (!) generasjon som i drag driver Weingut Gmeinböck, med Manuel bak hovedroret, godt hjulpet av resten av familien i sine like viktige roller.
De nydelige etikettene er preget av alle dyrene de har på gården, sjarmerende!

Annonselenke

Gmeinböck Zweigelt har en bærpreget og fin nese med mørke og røde bær, lett krydder og urtepreg, noe kirsebær. På smak er den saftig og frisk, bærpreget også her, sitter godt. En frisk og saftig allrounder.
Gmeinböck Grüner Veltliner Muschelkalk har en fruktig og frisk nese, epler, sitrus, hint av pepper og urter. På smak er den fruktig med en god syre, lett fruktsødme, mineraler i en ok ettersmak.
Gmeinböck Grüner Veltliner Ried Waldberg er en enkeltvinmarksvin som har fått noe tid på fat. Gule frukter og eple på nesen, sitrus, urter og mineralske toner. Den er syrefrisk og god på smak, fin mineralstruktur i en lang ettersmak. Kvalitetsgrüner til en meget god pris.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..