To naturlige fra Markus Huber

Jeg møtte faktisk Markus Huber i Østerrike i vår, både på vinmesse, seminar og på middag, så vi er vel godt på vei til å ta hverandre på fornavn. Heldigvis, siden vinene hans er digg!

Weingut Markus Huber er et familieeid vinhus og står for kvalitetsviner fra Østerrike. På bare noen få år har Markus Huber etabert suksess i Østerriket og er i dag en av de mest annerkjente vinhusene. Hans særegne viner av topp kvalitet, dyrket på enestående jordsmonn av lime og konglomerat, tjener som et eksempel på det aller beste fra Traisental-dalen – full av karakter, klar i stil og stedsrelatert mineralitet. Familiens høyeste prioritet er å jobbe kompromissløst i vingårdene og i kjelleren for å oppnå førsteklasses kvalitet. Vinmarkene dyrkes i henhold til økologiske retningslinjer og hele vingården er sertifisert i henhold til kriteriene «Sustainable Austria».

Annonselenke

Markus Huber Kontrast Natural Wine 2021 (45% Grüner Veltliner , 20% Müller Thurgau , 20% Gelber Muskateller , 3% Roter Veltliner , 4% Weißburgunder , 8% Neuburger og Chardonnay): Aromatisk og floral, fruktig nese, sitrus, urter, mineraler og grønn te. Fruktig og frisk smak, god syre, elegant og god utgang. En tørr, saftig og fin vin.
Markus Huber Vision Organic Grüner Veltliner 2021 er en Grüner fra utvalgte vinmarker i Traisental, kommer også i BiB, dog flasken skal være bedre i følge Aperitif. Fersk og fruktig nese med epler, gule frukter, sitrus, florale toner og urter. Den er fruktig med fin syre og fylde, et ferskt preg, rund og fin utgang. En fin allrounder som passer til lyst kjøtt, sjømat og fisk.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..