En nyhet og en ambassadør.

Annonselenke

Cuvage Alta Langa Brut 2018 er ny på Vinmonopolet, den er produsert på 20% Chardonnay og 80% Pinot Nero.

Cuvage ble etablert i Aqui Terme, i provinsen Alessandria i Piemonte, i 2011, et område som er verdenskjent for italiensk musserende vin.
De er stolt av sitt opphav i Piemonte og fokuserer på lokale druesorter som Nebbiolo og Cortese, i tillegg til internasjonale sorter, vinhuset ble etablert for å sette fokus på unikt terroir og for å hedre Premium italienske musserende viner.
Cuvage benytter seg kun av Metodo Classico og Martinotti-metoden i deres produksjon og vinmarkene er fordelt på fem gårder med jordsmonn som består av leire, jern og kalkstein.

Vinen har en innbydende og fruktig nese, florale hint, epler, sitrus og hint av brød. Den er fruktig med god fylde, strukturert syre ut i en lang og tør utgang. En meget flott Alta Langa, elegant!

New Chapter Grüener Veltliner 2021 er et prosjekt fra Markus Huber og Lenz Moser, et prosjekt for å vise verden hvor flott druen Grüner Veltliner kan være. Deres New Chapter skal være et ikon for Østerrike og Grüner, en global ambassadør.
Den har en lett kompleks og innbydende nese med gule og grønne frukter, sitrus, florale toner og urter. På smak er den ganske konsentrert, fin fylde og syre, tørr og lang utgang med et mineralsk preg. En flott Grüner, virkelig smakfull og god kvalitet!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..