Fun Fuel vin

Annonselenke

Jeg pleier ikke vanligvis å skrive om importørene bak vinene jeg anmelder, men her må de nesten nevnes. De har nemlig fått navnet på selskapet sitt på disse australske vinene!

De skriver på nettsidene sine: Fun Fuel ble startet i juli 2020 av 3 kamerater med en felles interesse for vin. Formålet med import av vin er er å bringe spennende viner til det norske markedet. Filosofien er kvalitet fremfor kvantitet. Selskapet eies og drives av Jostein Ausland, Endre Weibye og Stig André Jacobsen. 

Fun Fuel Chardonnay er en ren Chardonnay, 12% alkohol og under 3 gram sukker. Den er fruktig på nesen, tropiske hint, gule frukter og eple, sitrus og pære. På smak er den fruktig og fyldig, rund med en sjarmerende fedme, duver ganske lenge i munnen. En skikkelig kose-Chard som ikke overdriver!
Fun Fuel Shiraz er en ren Shiraz med kraftige 14% (her lukter det kjøttvin!). Vinen har en fruktig og bærpreget nese, skogsbær, urter og krydder. På smak er den konsentrert og rik på smak, fin frukt, god syre og tørre tanniner i en lang utgang som sitter godt. En smakfull og godt balansert Shiraz, perfekt til kraftigere kjøttretter.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..