Fucking good wine

Fra Bodegas Neleman!

Deres vinmarker ligger i Casas del Rey, et av de høyeste punktene i Valencia, i hjertet av Hoces del Cabriel Naturpark (UNESCO Biosphere Reserve). Det biologiske mangfoldet og unike terroir i dette området gir våre viner en veldig spesiell karakter av autentisitet og unikhet.
Bodegas Nelemans viner er  økologiske viner fra D.O. Valencia med et nederlandsk hjerte. Med spesiell oppmerksomhet for lokale autentiske druer, som reflekterer jord og region. Hver vin har sin egen personlighet, og du kan smake lidenskapen og kjærligheten den er laget med i følge vinhuset.
For hver 173 flasker vin laget, planter de et tre i Hoces del Cabriel Naturpark. Dette bidrar til å redusere CO2-utslippene, øke det biologiske mangfoldet og gjenopprette det lokale landskapet.

Annonselenke

The Flipside serien er viner med lavere alkoholinnhold enn vanlig, henholdsvis rundt 10.5%.

The Flipside Macabeo: Den er fruktig og floral på nesen, hvit steinfrukt, epler og urter. På smak er den også fruktig, rund med en fin syre, godt balansert. En lettdrikkelig og god vin, godt kjøp.
The Flipside Tempranillo: Fruktig og bærpreget nese, skogsbær, urter og krydder. På smak er den fruktig og saftig, rund med en ettersmak som sitter godt og lett krydret. Også dette en lett og deilig vin som er lettdrikkelig men som også takler kjøttretter.
(Husk å dra av etiketten for å se overraskelsen under…)

Neleman Just Fucking Good Wine White: Den er konsentrert på nesen, aromatisk, fruktig med tropisk frukt, krydder og hint av fat. Fruktig og fyldig på smak, god syre, lang og lett krydret utgang. En fin og lett kompleks vin, krydret, godt kjøp!
Neleman Just Fucking Good Wine Red: Fruktig og lett krydret nese, skogsbær, urter og hint av fat. Den er fruktig på smak, rund, god syre, sitter godt og tørt. En flott liten kjøttvin!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..