Tre nyheter fra Chile!

 

Annonselenke

I dag ser vi på tre novembernyheter fra Chile!

MontGras ble etablert i 1993 og eies av familen Gras. MontGras er i dag et av Chiles raskest voksende vinerier, vinene eksporteres til mer enn 30 land og de har 300 ansatte.
MontGras har vinmarker i blant annet Maipo, Colchagua og Leyda.
Adolfo Hurtado, som i samme år som MontGras etablerte seg startet Cono Sur, er nå både CEO og en av vinmakerne i selskapet. MontGras er opptatt av bærekraft og lager også noen av vinene økologisk. De har viner i flere prisklasser på ulike nivåer, laget av ulike druer fra forskjellige vinmarker.

Navnet Day One er inspirert av den første dagen druene innhøstes. Alle druene er håndplukket. Innhøstningssaksen er symbolet på etiketten.

MontGras Day One Chardonnay 2020: Epler, gule frukter, sitrus og urter på nesen. Den er fruktig, rund, god syre, fin struktur i utgangen. Et friskt og fint kjøp.

MontGras Day One Carmenere 2020: Mørke bær og frukter, noe krydder, hint av smør og fat. Den er fruktig på smak, rund, god syre og struktur, lang ettersmak. En veldig fin allrounder til en god pris.
MontGras Day One Pinot Noir 2020: Mørke og røde bær på nesen, bringebær, urter og krydder. Den er fruktig og frisk på smak, rund ettersmak som sitter godt. Tørr og frisk.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..