To nydelige amerikanere!

Annonselenke

I dag skal vi se på to utrolig flotte amerikanske viner, de koster litt, men det er de verd. Jeg snakker om Merryvale Merlot 2018 og Merryvale Cabernet Sauvignon 2016!

Merryvale ligger i pittoreske St. Helena og var det første vinhuset som ble bygd i Napa, California etter forbudstiden. Vinhuset drives av Schlatterfamilien (originalt fra Sveits), som virkelig har lagt grunnlaget og spisset fokuset på viner produsert på Bordeauxdruer siden de begynte i 1983, de er i dag verdenskjent for sine kraftfulle viner produsert blant annet på Merlot og Cabernet som vi skal se på i dag.


Merryvale Cabernet Sauvignon 2016 har kraftige 14.7% alkohol, er en ren Cab og den har fått 22 måneder på franske fat hvorav halvparten er nye. Vinen har en meget innbydende nese med mørke frukter og bær, solbær, krydder, vanilje og fat. Den er fruktig og fyldig på smak, stor munnfølelse og god syre, konsentrert og balansert ettersmak som varer lenge En aldeles nydelig Cabernet fra Napa, sitter godt på alle vis. Kan ligge minst 10 år til!

Merryvale Merlot 2018 er lagret 18 md. på fransk eik, 33 % nye fat, 14.5% alkohol. Vinen har en nese med modne mørke bær, plommer, røde frukter, lett krydder og urter, sjokolade og fat. På smak har den moden-fruktig preg, fin fylde og syre, fine tanniner i en lang og lett varm ettersmak. En «stor» Merlot, godt konsentrert og balansert, rik på smak.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..