To nye, fine februar hvitviner!

Annonselenke

Vi ser på to fine hvitviner, perfekt til vinterens fiskemåltider.

Vi begynner i Italia:

Umani Ronchi er et familiefirma som så mange vinhus er, de har ca 210 hektar med vinmark i marche og abruzzo og Bianchi-Bernetti familien har produsert kvalitetsviner hovedsakelig av verdicchio og montepulciano siden 60-tallet. Siden det glade 70-tall har familien doblet størrelsen på eiendommen og replantet 85% av vinplantene, alle vinmarkene er organiske. Per i dag produserer de 3 millioner flasker i året og er kjent over hele verden og de har vunnet mange priser!

Umani Ronchi I Sassi Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superiore 2021: Den ha en frisk nese med eple, krydder, blomster, urter, mineraler, sitrus og nøtter. På smak er den fruktig med en fin syre, sjarmerende fylde og fedme og en lang lett kompleks ettersmak. En veldig sjarmerende og balansert vin, meget godt kjøp.

Chan de Rosas Cuvée Albariño 2021 er fra Galicia i Spania og basert på Albariño. Frisk og fruktig nese, eple, sitrus, hvit steinfrukt og mineralske toner. Den er rik på smak, fint konsentrert, god syre og en lang og tørr utgang. En flott hvitvin, smakfull og frisk!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..