Premium

De siste årene har jeg jobbet mer og mer i vinbransjen, og tjent mindre og mindre. Jeg har måttet legge til flere reklameartikler og gått mer på autopilot når jeg har skrevet artikler, særlig siden jeg begynte i Vin&Brennevin som krever mye tid. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ikke kan jobbe 10 – 15 timer i uka for kun noen hundrelapper i måneden, det er rett og slett ikke bærekraftig (selv om jeg selvfølgelig har satt stor pris på de som har donert, 100%), ei heller rettferdig for familien min, som selvfølgelig støtter at jeg elsker å skrive om vin. Men en trenger smør på brødskiva også.
Jeg vil skrive om vin, og skrive gode artikler. Informative, lærerike og i dybden. Jeg vil dele tilbudslista med dere, prisjekket og med mine personlige tips, nyheter, hva som kommer på polet, reisetips, eksklusive smakinger osv. Men da trenger jeg at de som er interessert i såkalt premiuminnhold vil abonnere.
Mye blir fortsatt gratis, det skal alltid være noe nytt for alle når man klikker seg inn på Vinhøna, men med en liten sum fra en del så kommer innholdet til å bli bedre!

Dette får du ved å abonnere og betale 50 kroner i måneden (hvorav 4% går til WordPress og 3% går til betalingstjenesten Stripe):

 • Tilbudslista, prisjekket og med mine personlige tips.
 • Nyheter i vinbransjen
 • Nyheter på Vinmonopolet
 • Les og lær artikler
 • I dybden artikler
 • Eksklusive innblikk i bransjen
 • Anmeldelser av nye årganger
 • Epost hver gang det skjer noe nytt på nettsiden
 • Reklamefri artikler
 • Lavere terskel til å be Vinhøna om tips og råd
 • Slipper å logge deg inn med kort og epost på hver tilbudsliste

Håper dere vil være med videre, til premiumhøna! Får å få tilgang til må du abonnere via denne siden eller du kan bli medlem på en av premiuminnholdpostene.

Her er en gjennomgang for de som trenger det:

 1.  Først legger du inn kortinformasjon og trykker på «bli medlem».
 2.  Da får du beskjed om at du har fått en epost.
 3.  Du får to eposter, den ene er en kvittering, den andre er informasjon om abonnementet. Her kan du også behandle abonnementet.
 4.  Så kan du trykke på Logg Inn på posten du vil lese på nettsiden.
 5.  Da kan du logge inn med eposten din og da får du en tredje epost som du egentlig ikke trenger å gjøre noe med hvis du er innlogget på WordPress.
 6. Hvis du ikke er innlogget på WordPress, følg linken og logg inn – før du går tilbake til Vinhøna (linken sender deg til wordpress.com).

Et godt tips er å være innlogget på WordPress hele tiden, da slipper man å logge seg inn.
Får du ikke logget inn? Dette er svaret fra WordPress:
Since not everyone is facing this problem, it indicates your website is fine. Had it been a problem with the website then everyone will face issues. I’d start with suggesting these subscribers to clear their browser cache and try accessing the premium content again.