Importører

Hvorfor skal dere ha vinene deres på Vinhøna? Svaret er enkelt: Eksponering. Det er ikke mange måter å få ut informasjon for alkoholholdig drikk i Norge, derfor er blogger og nettsider verdifulle. Nettsider kan være ekstra verdifulle i forhold til at man kan få ut ting raskt, i motsetning til magasiner og aviser som kanskje har faste datoer!
På Vinhøna benyttes det kø-ordning, first come – first served, men det er lov å spørre om Vinhøna kan legge ut produktet tidlig, eller på en spesifikt dato, dette skal i de fleste tilfeller løse seg!

Vinhøna har 15.-20.000 lesere i måneden, ca. en million har vært innom på nettsiden siden 2014. Dette er et høyt tall for det som begynte sin spede barndom som en liten blogg. Men Vinhøna sikter høyere, det er derfor hun har introdusert den nye abonnementsordningen. For å kunne produsere artikler i magasin-stil, velgjorte, lærerike og gode artikler. I tillegg til å kreve en liten månedlig sum for premiumsaker er Vinhøna også avhengig av annonsører for å ha råd til å drifte siden, mer info om det finner dere her: https://vinhona.com/annonsering/.

I tillegg til å få eksponering på Vinhøna er det også lov å foreslå eksponering på sosiale media.