Cervisiam Scaphism Imperial IPA

Egentlig så har jeg ikke lyst til å dele denne med dere, det er nemlig den beste IPA`en jeg har smakt… Men nå har jeg bestilt meg 6 nye, og håper den ikke blir utsolgt med det første. Jeg smakte den for første gang på et tasting board på en pub i juni i Oslo, og den utmerket seg såpass at de 4 andre ølene ble rimelig uinteressante… Siden har jeg bestilt den to ganger.

Den har et deilig, søtlig humlepreg på nesen, med balanserte florale toner, tropisk frukt som eksploderer i nesen og sitrus. Fyldig som få, deilig skum, masse tropisk frukt, humle og blomster. Sitter utrolig lenge i munnen og er en øl du kan kose deg med i lange tider!
Løp og kjøp, men ikke alle..! (Finnes også på ulike barer i Oslo, bruk appen Untappd for å finne den)
Cervisiam dere imponerer igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..