Min lilla favoritt om dagen!

Det begynte med at jeg kjøpte en miniflaske på Tax Free på gardermoen av denne lilla herligheten. Etter å ha smakt den gikk jeg til innkjøp av den store flasken, for denne syns jeg var god! Jeg snakker om den britiske håndverksginen Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin!

Halewood International Holdings PLC ble etablert i 1978 av John Halewood. I løpet av disse årene har bedriften vokst til å bli Storbritannias største uavhengige drikkevareprodusent og distributør. Men selv om dette er et stort selskap, har de også underleverandører som produserer håndverksvarer, som Whitley Neill.
Ginen er destillert i små batcher av Johnny Neill som setter sammen kompetansen av åtte generasjoner og en livslang kjærlighet til eventyr. Den er inspirert av den britiske hagen og inneholder blant annet einebær, sitronskall, appelsinskall, angelica, korianderfrø, rabarbra og ingefær.

Den har en flott aroma med florale toner, ingefær, sitrus og fine krydder. Den er rik på smak, har en godt balansert fruktsødme, med rabarbara, appelsin og koriander i god harmoni. Ingefæren gir den en varmende utgang. Sommer i et glass! Farlig god alene over en isbit og meget flott i en gin & tonic! Prøv også med ginger beer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..